Živorada Kostića Moravca 35 18000 Niš, Srbija

Poletarac u saobraćaju

Oduvek smo se trudili da svoj rad sa decom učinimo što boljim i korisnijim. Naime, nastojimo u tome da ih kroz igru i zabavu naučimo stvarima koje im mogu koristiti u životu.Zbog toga naš rad sa decom sem igre obuhvata mnoštvo predavanja i takmičenja. Jedno od takvih je i ”Poletarac u saobraćaju“ .
Ovom akcijom želimo da poletarce upoznamo sa pravilima ponašanja u saobraćaju i upotpunimo neko osnovno već stečeno znanje.
Kroz razne igre i takmičenja deci pružamo stvarnu sliku o tome koliko je poznavanje saobraćajnih propisa važno. Od boja na semaforu preko putnih znaka,zebra na pešačkom prelazu do snalaženja na raskrsnici.
Pored snalaženja u prirodi izvidjač mora biti spreman i na sve ono što ga očekuje u gradu,upravo ovom akcijom želimo da pomognemo i naše poletarce naučimo svemu sto je potrebno da bi bili sigurni jer to je ono čemu težimo.
Zakoračiti u svet odraslih nije lako. Jedan od prvih koraka dešava se u saobraćaju.Cilj naše akcije je povećanje njihove bezbednosti kao samostalnih učesnika u saobraćaju.

 

Najnovije vesti

arhiva vesti

Novo u galeriji